HCB Karviná
Zápasy
ne 15.10.2017 |

Zápas Karviná - Lovosice

Zápasové menu
Naše předpoklady, že nás čeká velice silný soupeř se 100% vyplnily. Hráči Lovosic se prezentovali výborným výkonem, který se opíral o kvalitní obranu, vynikající přechod do rychlého útoku a o údernou sílu z prostoru spojek. Naši hráči působili hlavně v průběhu prvního poločasu zakřiknutě. Měli veliký respekt z hráčů soupeře a naše hra nebyla kvalitní a patřičně důrazná. V obraně jsme propadali ve hře 1 : 1 a v útočné fázi jsme se jen těžce prosazovali. V mnoha případech jsme vyrobili školácké technické chyby, které soupeř nemilosrdně trestal z rychlých útoků!! V prvním poločase docílil z 10 pokusů 9 branek! Poločas jsme tak zaslouženě prohráli 18 : 21.

V šatně jsme hráčům zdůraznili zvýšení agresivity v osobních soubojích, nebojácnost v kontaktu, který bolí, ale jedině toto zlepšení nám může přinést úspěch. Rovněž jsme udělili taktické pokyny, které by měly vést k překonání otevřeného obranného systému hostí. Měli jsme obavy zda se nám podaří nabudit naše svěřence, aby uvěřili, že se dá toto utkání vyhrát!! Naše obavy pramenily z porážek v minulých zápasech, kdy jsme nezvládli právě druhé poločasy.

Tentokrát se nám vstup do druhého poločasu vydařil a my v 10 minutě otočili vývoj skóre v náš prospěch 26 : 24. Soupeř se ale nevzdával a dokázal skóre srovnat. Naši hráči, ale pokračovali v nasazené agresivitě a dokonale plnili naše pokyny. Odměnou jim bylo vedení o 4 branky, které jsme tvrdě hájili až do poledního hvizdu. Neproměněné šance nás stály získané vedení a hráči Lovosic příkladnou bojovností postupně snižovali náš náskok. V poslední minutě dokonce srovnali skóre na 36 : 36. Naštěstí jsme měli ještě možnost využití třetího přerušení hry. Udělili jsme hráčům přesné pokyny a ti se dokázali prosadit zásluhou našeho nejlepšího hráče Rumiana a vstřelit těsně před koncem vítěznou branku!

Naši hráči doslova a do písmene vydřeli zasloužené jednobrankové vítězství a zaslouží velkou pochvalu a dík za obrovskou bojovnost a nasazení. Svým výkonem tak poděkovali věrným fanouškům, kteří je po celou dobu utkání vytrvale povzbuzovali. Jsme přesvědčeni, že taková utkání naše hráče posunou v jejich herní kvalitě výrazně nahoru a oni získají potřebné sebevědomí, které budou potřebovat již tento čtvrtek 19.10.2017 v 16.30, kdy nás čeká další nesmírně těžký soupeř z FM. Pevně věříme, že do nedalekého FM si najdou cestu i naši věrní fanoušci a přijedou v hojném počtu hráče povzbudit v tomto regionálním derby.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici